Advertisement

Abdulkadir Selvi Sedat Peker / Erdoğan'dan Sedat Peker talimatı! : Hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla soruşturma başlatılan sedat peker, sosyal medya hesaplarından yeni bir video yayınladı.

Abdulkadir Selvi Sedat Peker / Erdoğan'dan Sedat Peker talimatı! : Hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla soruşturma başlatılan sedat peker, sosyal medya hesaplarından yeni bir video yayınladı.. Selvi, 'sedat peker orada bir gün dahi kendi imkânlarıyla bulunamaz. Abdulkadir selvi, 'sedat peker'i kim kullanıyor' başlıklı yazısında özetle şunları ifade etmişti: Abdulkadir selvi, bugünkü yazısında sedat peker'in son günlerde tartışma yaratan açıklamalarını ele alarak, peker'in arkasında bae veliaht prensi olabilir dedi. Mafya denilince akla gelen her şey var sedat peker'de. Sedat peker'in uyuşturucu kaçakçılığıyla suçladığı eski başbakanlardan binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın tartışmalara konu olan venezuela ziyaretiyle.

Selvi, 'sedat peker orada bir gün dahi kendi imkânlarıyla bulunamaz. Sedat peker'in yeni uyuşturucu rotası belirlemek için venezuela gitmekle suçladığı erkam yıldırım için abdülkadir selvi bir yazı kaleme aldı. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve sedat peker'in paylaşımı şöyle oldu: Sedat peker'in uyuşturucu kaçakçılığıyla suçladığı eski başbakanlardan binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın tartışmalara konu olan venezuela ziyaretiyle. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur.

Abdulkadir Selvi'den Sedat Peker yazısı: Erdoğan bitti ...
Abdulkadir Selvi'den Sedat Peker yazısı: Erdoğan bitti ... from static.daktilo.com
Erdoğan bitti demeden bu iş bitmez. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in 'kokain' kaçakçılığı. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın venezuela'ya test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ileri sürerek, bu yüzden de gümrükte kaydı olmadığını yazmıştı. Sedat peker'in yeni uyuşturucu rotası belirlemek için venezuela gitmekle suçladığı erkam yıldırım için abdülkadir selvi bir yazı kaleme aldı. Sedat peker, erkan yıldırım'ı bugünkü köşesinde savunan abdülkadir selvi'yi sert sözlerle eleştirdi. Mafya denilince akla gelen her şey var sedat peker'de. Sedat peker'in videolarında adı sık sık geçen hürriyet yazarı abdülkadir selvi bugünkü yazısında cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın o videolar için ciddiye almayın, önemsemeyin dediğini yazdı. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve maskeyi.

Abdulkadir selvi, sedat peker'in son günlerde tartışma yaratan açıklamalarını ele aldığı yazısında,peker'i orada koruyup konuşturan 15 temmuz gecesi erdoğan için 'ha düştü ha düşecek' diye takip eden birleşik arap emirlikleri'nin veliaht prensi olmasın? iddiasında bulundu.

Hürriyet gazetesi yazarı abdulkadir selvi, 14 mayıs tarihli yazısında 'sedat peker'i kim kullanıyor' sorusunu yöneltmişti. Selvi, hürriyet'teki bugünkü köşesinde erkam yıldırım'ın yardım maksadıyla götürdüğü test kiti ve maskenin yolcunun yanında taşıyabileceği miktarda olduğu için. Bizi yaktın diye seslenen peker'in hedefinde hürriyet yazarı abdulkadir selvi de vardı. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur. Sedat peker, bugün youtube'dan yayınladığı 5. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi'den bomba bir sedat peker yazısı geldi. Who is using sedat peker? Selvi, 'sedat peker orada bir gün dahi kendi imkânlarıyla bulunamaz. Türkiye siyaset gündemi sedat peker ve açıklamalarıyla gündemde. The forces who took peker abroad want to change the climate by making him talk. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in 'kokain' kaçakçılığı. Peker bir tane şey çıktı, düşkün abdülkadir, ona öyle diyeceğim. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın sedat peker'in yayınladığı videolarla ilgili ciddiye almayın, önemsemeyin dediğini aktardı.

Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur. Selvi, hürriyet'teki bugünkü köşesinde erkam yıldırım'ın yardım maksadıyla götürdüğü test kiti ve maskenin yolcunun yanında taşıyabileceği miktarda olduğu için. İçişleri bakanı süleyman soylu'ya parça parça yapacağım, her hafta canını bir kere yakacağım diyen peker bizi yaktın diye seslenen peker'in hedefinde hürriyet yazarı abdulkadir selvi de vardı. Abdulkadir selvi, 'sedat peker'i kim kullanıyor' başlıklı yazısında özetle şunları ifade etmişti: Hürriyet gazetesi yazarı abdulkadir selvi, 14 mayıs tarihli yazısında 'sedat peker'i kim kullanıyor' sorusunu yöneltmişti.

Abdulkadir Selvi: Erkam Yıldırım malzemeleri yanında götürmüş
Abdulkadir Selvi: Erkam Yıldırım malzemeleri yanında götürmüş from halkweb.com.tr
Bir mafya liderinin iddialarını doğru kabul edip, mafya ile mücadele edenleri mi suçlayacağız? Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın venezuela'ya test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ileri sürerek, bu yüzden de gümrükte kaydı olmadığını yazmıştı. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in 'kokain' kaçakçılığı. Bizi yaktın diye seslenen peker'in hedefinde hürriyet yazarı abdulkadir selvi de vardı. İçişleri bakanı süleyman soylu'ya parça parça yapacağım, her hafta canını bir kere yakacağım diyen peker bizi yaktın diye seslenen peker'in hedefinde hürriyet yazarı abdulkadir selvi de vardı. Hürriyet gazetesi yazarı abdulkadir selvi , organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan sedat peker 'in. Abdulkadir selvi, 'sedat peker'i kim kullanıyor' başlıklı yazısında özetle şunları ifade etmişti: Sedat peker, her günahın bir intikam meleği olur' başlığıyla 75 dakikalık beşinci videosunu yayınladı.

Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve sedat peker'in paylaşımı şöyle oldu:

İçişleri bakanı süleyman soylu'ya parça parça yapacağım, her hafta canını bir kere yakacağım diyen peker bizi yaktın diye seslenen peker'in hedefinde hürriyet yazarı abdulkadir selvi de vardı. Abd'de biden kazandıktan sonra 2023. Evlat olsan sevilmezsin be düşkün abdülkadir. İçişleri bakanı süleyman soylu'ya ulaştığımda, i̇dlib'deydim. Hürriyet gazetesi yazarı abdulkadir selvi , organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan sedat peker 'in. Ben 2023 seçimlerine giderken, müesses nizamın işi şansa bırakmak istemediğini, erdoğan'ı tasfiye edebilmek için birkaç koldan harekete geçtiklerini görüyorum. The forces who took peker abroad want to change the climate by making him talk. İçişleri bakanı soylu ile hafta başında görüştüğümüzde sedat peker'in kasetleri üzerinden ülkenin 90'lı yıllara döndürülmek istendiğini konuşmuştuk. Selvi'nin cumhurbaşkanı'nın videolarla ilgili tavrını yorumladığı yazısı şöyle Sedat peker, her günahın bir intikam meleği olur' başlığıyla 75 dakikalık beşinci videosunu yayınladı. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi'den bomba bir sedat peker yazısı geldi. Hürriyet gazetesi yazarı abdulkadir selvi, sedat peker'in videolarına ilişkin olarak, cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın henüz konuşmadığını belirtti. Düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş.

Düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. O yüzden irtibat kurmakta zorluk yaşadık. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi'den bomba bir sedat peker yazısı geldi. Selvi, 'sedat peker orada bir gün dahi kendi imkânlarıyla bulunamaz. Habertürk yazarı fatih altaylı, 'kim kime duma duma' başlığıyla yayımanan yazısında selvi'nin yazısına atfen biz peker'in ölüm tehditlerini sineye çekmeyip.

Selvi: Erdoğan, Sedat Peker'in Videoları İçin 'Ciddiye ...
Selvi: Erdoğan, Sedat Peker'in Videoları İçin 'Ciddiye ... from www.altibes.com
Bizi yaktın diye seslenen peker'in hedefinde hürriyet yazarı abdulkadir selvi de vardı. Sedat peker, bugün youtube'dan yayınladığı 5. Evlat olsan sevilmezsin be düşkün abdülkadir. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur' dedi. In my opinion, these forces do not want to leave the established order to chance while the country is heading to the 2023. İçişleri bakanı süleyman soylu'ya büyük konuşma. Sana bu yazıları kimin yazdırdığını biliyorum düşkün abdulkadir. Son zamanlarda yayınladığı videolarla gündemde geniş yankı uyandıran sedat peker, yayınladığı son videosunda gazeteci abdülkadir selvi'ye yüklendi.

Sedat peker'den selvi'ye sert çıkış!

Hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla soruşturma başlatılan sedat peker, sosyal medya hesaplarından yeni bir video yayınladı. Geri abdulkadir selvi̇ sedat peker'i kim kullanıyor. Daha da önemlisi sedat peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. Parça parça yapacağım, her hafta canını bir kere sen benim bütün bahislerimi üzerine oynadığım jokerdin. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ve bu yüzden gümrükte kaydı olmadığını yazdı. O yüzden irtibat kurmakta zorluk yaşadık. Türkiye siyaset gündemi sedat peker ve açıklamalarıyla gündemde. Sedat peker'den selvi'ye sert çıkış! Peker bir tane şey çıktı, düşkün abdülkadir, ona öyle diyeceğim. Daha da önemlisi sedat peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. Selvi, hürriyet'teki bugünkü köşesinde erkam yıldırım'ın yardım maksadıyla götürdüğü test kiti ve maskenin yolcunun yanında taşıyabileceği miktarda olduğu için. Ben 2023 seçimlerine giderken, müesses nizamın işi şansa bırakmak istemediğini, erdoğan'ı tasfiye edebilmek için birkaç koldan harekete geçtiklerini görüyorum. İçişleri bakanı soylu ile hafta başında görüştüğümüzde sedat peker'in kasetleri üzerinden ülkenin 90'lı yıllara döndürülmek istendiğini konuşmuştuk.

Sedat peker, bugün youtube'dan yayınladığı 5 abdulkadir selvi. Abdulkadir selvi, bugünkü yazısında sedat peker'in son günlerde tartışma yaratan açıklamalarını ele alarak, peker'in arkasında bae veliaht prensi olabilir dedi.

Posting Komentar

0 Komentar