Advertisement

Ali Babacan Kemal Kılıçdaroğlu : Kemal Öztürk: Ali Babacan, 10 gün içerisinde AK Parti'den ... / Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, deva partisi lideri ali babacan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ali Babacan Kemal Kılıçdaroğlu : Kemal Öztürk: Ali Babacan, 10 gün içerisinde AK Parti'den ... / Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, deva partisi lideri ali babacan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.. Babacan da çok önemli bir konuğu heyetiyle beraber ağırladıklarını söyleyerek, ziyareti dolayısıyla kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. İki lider ekonominin de içinde olduğu birçok konuyu konuştuklarını aktarırken, akıllara ali babacan'ın kılıçdaroğlu'nun matematiği ile dalga geçtiği yıllar geldi. İki lider görüşmeden sonra ortak basın açıklaması düzenledi. Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, deva partisi lideri ali babacan'ı ziyarete gitti. Deva partisi lideri ali babacan, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu parti binasında ziyaret etti.

Ali babacan, bildiğiniz gibi bizim de pek çok siyasi partinin güçlendirilmiş parlamenter sistem (gps) ile ilgili çalışmaları var. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile demokrasi ve atılım partisi genel başkanı ali babacan'ın görüşmesinde ana gündem ekonomi oldu. Ziyarette kılıçdaroğlu'na, chp genel sekreteri selin sayek böke ile genel başkan yardımcıları faik öztrak, bülent kuşoğlu ve oğuz kaan salıcı eşlik etti. + deva partisi lideri ali babacan, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu parti binasında ziyaret etti. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan ve beraberindeki heyeti, parti genel merkezinde ağırladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Babacan'ı ziyaret etti
Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Babacan'ı ziyaret etti from media-cdn.t24.com.tr
İkisinin de hedefinde cumhurbaşkanı erdoğan vardı. Çelik, bugünkü köşe yazısında kılıçdaroğlu'nun abdullah gül'ün adaylığından vaz geçtiği ve rotayı ali babacan'a çevirdiğini yazdı. Cumhuriyet halk partisi (chp) genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan'ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Babacan da çok önemli bir konuğu heyetiyle beraber ağırladıklarını söyleyerek, ziyareti dolayısıyla kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. İki lider görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu. Deva partisi genel başkanı ali babacan, chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, daha önce de gelecek partisi'ni ziyaret etmişti. İki parti arasında ittifak olacak mı sorusuna kılıçdaroğlu bugün için de bir ittifak gündeme gelmedi.

Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, deva partisi lideri ali babacan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İkili, toplantının ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Bu sözleri nasıl değerlendiriyorsunuz? sorusuna şu yanıtları verdi: Babacan da çok önemli bir konuğu heyetiyle beraber ağırladıklarını söyleyerek, ziyareti dolayısıyla kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, bir süre sonra türkiye seçim gündemini konuşmak zorunda. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan liderliğindeki ak parti'yi seçimlerde yenemeyen muhaliflerin pohpohladığı deva partisi genel başkanı ali babacan, chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nu aratmayan ifadeler kullandı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan'ı ziyaret eti. Cumhuriyet halk partisi (chp) genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan'ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan'i ziyaret etti. İkisinin de hedefinde cumhurbaşkanı erdoğan vardı. Babacan i̇çişleri bakanı'nı hedef alırken kemal kılıçdaroğlu'nun hedefinde cumhurbaşkanı erdoğan vardı. + deva partisi lideri ali babacan, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu parti binasında ziyaret etti. Cumhuriyet halk partisi genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, demokrasi ve atılım partisi genel başkanı ali babacan'ı ziyaret etti. İki lider yaklaşık bir buçuk saat süren görüşmenin ardından basının karşısına geçti.

Ziyarette kılıçdaroğlu'na, chp genel sekreteri selin sayek böke ile genel başkan yardımcıları faik öztrak, bülent kuşoğlu ve oğuz kaan salıcı eşlik etti. Cumhuriyet halk partisi (chp) genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan'ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Kemal e ver bir (yeni) deste kağıt. Ali babacan ve kemal kılıçdaroğlu görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. + deva partisi lideri ali babacan, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu parti binasında ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ali Babacan'a ziyaret
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ali Babacan'a ziyaret from www.karadenizhayat.com
Babacan i̇çişleri bakanı'nı hedef alırken kemal kılıçdaroğlu'nun hedefinde cumhurbaşkanı erdoğan vardı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan ve gelecek partisi genel başkanı ahmet davutoğlu ile ortak paydaları olduğunu dile getirerek, güçlendirilmiş parlamenter sistem gibi, devlette şeffaflık, yargı bağımsızlığı gibi ortak paydalarımız var dedi. Kılıçdaroğlu'nun ziyaretine eşlik eden heyette chp genel sekreteri selin sayek böke, parti sözcüsü faik öztrak ve genel başkan yardımcıları bülent kuşoğlu ile oğuz kaan salıcı yer aldı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile demokrasi ve atılım partisi genel başkanı ali babacan'ın görüşmesinde ana gündem ekonomi oldu. İki lider görüşmeden sonra ortak basın açıklaması düzenledi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan liderliğindeki ak parti'yi seçimlerde yenemeyen muhaliflerin pohpohladığı deva partisi genel başkanı ali babacan, chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nu aratmayan ifadeler kullandı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile deva partisi genel başkanı ali babacan, bugün bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, soruya bugün sadece ali babacan'ı ziyaret ettik.

Ali babacan, bildiğiniz gibi bizim de pek çok siyasi partinin güçlendirilmiş parlamenter sistem (gps) ile ilgili çalışmaları var.

Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan'i ziyaret etti. Babacan i̇çişleri bakanı'nı hedef alırken kemal kılıçdaroğlu'nun hedefinde cumhurbaşkanı erdoğan vardı. Deva partisi genel başkanı ali babacan, chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile deva partisi genel başkanı ali babacan, bugün bir araya geldi. İki lider, yaklaşık bir buçuk saat süren görüşmenin ardından basının karşısına geçti.deva partisi genel başkanı babacan şu ifadeleri kullandı Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için rotayı ali babacan'a çevirmesi ankara gündemini sarstı. Kılıçdaroğlu, soruya bugün sadece ali babacan'ı ziyaret ettik. İki parti arasında ittifak olacak mı sorusuna kılıçdaroğlu bugün için de bir ittifak gündeme gelmedi. Kılıçdaroğlu, daha önce de gelecek partisi'ni ziyaret etmişti. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan ve beraberindeki heyeti, parti genel merkezinde ağırladı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, deva partisi lideri ali babacan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İki liderin görüşmeleri sonrası düzenlenecek basın toplantısında açıklamalarda bulunacağı kaydedildi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan liderliğindeki ak parti'yi seçimlerde yenemeyen muhaliflerin pohpohladığı deva partisi genel başkanı ali babacan, chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nu aratmayan ifadeler kullandı.

Ali babacan ve kemal kılıçdaroğlu görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile deva partisi genel başkanı ali babacan, bugün bir araya geldi. 15 eylül'de gelecek partisi'ni ziyaret ederek genel başkan ahmet davutoğlu ile görüşen kılıçdaroğlu'nun bu kez adresi eski bakan ali babacan öncülüğünde. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, bir süre sonra türkiye seçim gündemini konuşmak zorunda. Saat 11.00'de başlayan ikili görüşmenin ardından kılıçdaroğlu ve babacan ortak basın toplantısı düzenledi.

Kemal Kılıçdaroğlu: "Babacan ve Davutoğlu ile ortak ...
Kemal Kılıçdaroğlu: "Babacan ve Davutoğlu ile ortak ... from www.aykiri.com.tr
Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan'ı ziyaret etti. Babacan da çok önemli bir konuğu heyetiyle beraber ağırladıklarını söyleyerek, ziyareti dolayısıyla kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. 15 eylül'de gelecek partisi'ni ziyaret ederek genel başkan ahmet davutoğlu ile görüşen kılıçdaroğlu'nun bu kez adresi eski bakan ali babacan öncülüğünde. Sayın kemal kılıçdaroğlu'na bizleri genel merkezlerinde ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Çelik, bugünkü köşe yazısında kılıçdaroğlu'nun abdullah gül'ün adaylığından vaz geçtiği ve rotayı ali babacan'a çevirdiğini yazdı. İki lider ekonominin de içinde olduğu birçok konuyu konuştuklarını aktarırken, akıllara ali babacan'ın kılıçdaroğlu'nun matematiği ile dalga geçtiği yıllar geldi. Deva partisi genel başkanı ali babacan, chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan ve beraberindeki heyeti, parti genel merkezinde ağırladı.

Deva partisi genel başkanı ali babacan, chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, demokrasi ve atılım (deva) partisi genel başkanı ali babacan'ı ziyaret ederek bir süre görüştü. İkisinin de hedefinde cumhurbaşkanı erdoğan vardı. Minik bir arşiv taraması yaptım. Cumhuriyet halk partisi (chp) genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan'ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Cumhuriyet halk partisi genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, demokrasi ve atılım partisi genel başkanı ali babacan'ı ziyaret etti. Ziyarette kılıçdaroğlu'na, chp genel sekreteri selin sayek böke ile genel başkan yardımcıları faik öztrak, bülent kuşoğlu ve oğuz kaan salıcı eşlik etti. Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan'ı ziyaret etti. İki lider, yaklaşık bir buçuk saat süren görüşmenin ardından basının karşısına geçti.deva partisi genel başkanı babacan şu ifadeleri kullandı İkili, toplantının ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan ve beraberindeki heyeti kabul etti. Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, deva partisi genel başkanı ali babacan'ı ziyaret etti. Ali babacan ve kemal kılıçdaroğlu görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun demokrasi ve atılım partisi genel başkanı ali babacan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak.

Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, deva partisi lideri ali babacan'ı ziyarete gitti ali babacan. Kemal e ver bir (yeni) deste kağıt.

Posting Komentar

0 Komentar